Всички ще видят всичко, лаконичен бе Резников пред изданието. Той потвърди,

...
Всички ще видят всичко, лаконичен бе Резников пред изданието. Той потвърди,
Коментари Харесай

Резников със заявка: Светът още нищо не е видял: Тепърва предстои главното събитие на контраофанзивата

" Всички ще видят всичко ", сбит бе Резников пред изданието. 

Той удостовери, че главните запаси на Украйна, в това число множеството бригади, подготвени неотдавна на запад и оборудвани с съвременни танкове и бронирани машини на НАТО, към момента не са употребявани в интервенцията.

По думите му случилото се в Русия предходната седмица с " Вагнер " и Евгений Пригожин е разкрило " фундаменталната уязвимост на режима " на Владимир Путин в Москва. Резников изрази вяра, че хаосът в Русия ще насърчи западните столици да усилят в допълнение доставките на оръжия, с цел да оказват помощ на Киев.

" Това е като снежна топка. Колкото по-голямо става, толкоз по-бързо се търкаля ", съобщи Резников, визирайки саморазрушителните черти на властта в Кремъл. 

Резников обаче е на мнение, че Киев не трябва да залага на бъдещи Бунтове в Русия за постигането на триумфи на бойното поле.

Украйна до момента си е върнала към 300 кв.км земя в хода на контраофанзивата, демонстрират оценки на Министерството на защитата на Обединеното кралство - двойно повече от това, което Киев публично разгласи. Въпреки това президентът на Украйна Володимир Зеленски призна, че облагите идват " по-бавно от мечтаното ". 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР